Csapatépítő program - Őseink hagyománya

 

csapatépítés, élménybazár, őseink nyomában1

Ki ne vágyott volna arra, hogy egyszer csak valami módon visszarepüljön az időben? Mi erre teszünk kísérletet ezzel a csapatépítő programunkkal és reméljük, hogy valóban sikerül „elvarázsolni” azokat, akik vállalják az ilyen jellegű kihívásokat. Nem csupán csapatépítésre lehet felhasználni az így kínálkozó lehetőséget, mert a feladatok kiváló szórakozást, kikapcsolódást jelenthetnek a résztvevők számára.

A régi magyar fegyveres és egyéb tradíciók elevenednek meg ez alkalommal, olyan szakértők tolmácsolásában, akik méltán tekinthetők szakmájuk mesterének. A résztvevőknek együtt kell dolgozniuk a helyi mesteremberekkel (kovácsokkal, fafaragókkal, fazekasokkal, nemezelőkkel és pékekkel), kitanulhatják a régi fortélyokat.

Megismerkedhetnek a korabeli fegyverekkel és azok hatékonyságával is. Íjjal lőhetnek, dárdával dobhatnak célba, de kipróbálhatják a szablya forgatás alapjait is.

 

Milyen tánclépésekkel mozogtak őseink? Bárki elsajátíthatja az alapokat, nem kell mást tenni, csak a jó hangulatú zenére mozogni és követni a kecskeduda diktálta ritmust…

 

 

 

 

Létszám:                            
1 - 100 fő
Javasolt időkeret: 3 - 5 óra                                                                           
Ajánlott helyszín: Előre egyeztetett helyszíneken bárhol megvalósítható

Csapatépítő élmény programjaink megtekintéséhez kérjük válasszon a bal oldali menüből!

 

    Ajánlatkéréshez kattintson az alábbi linkre.