Online csapatépítés - Fogadj és QUIZ

 

Quiz online csapatépítés

A stúdióban a műsorvezető és 2 játékos (mely lehet a résztvevők közül is) van jelen, mindenki más csapatokra bontva nézi a közvetítést. A csapatok egységesen 10 credittel rendelkeznek a játék elején. A csapatépítő játék feladatai kapcsolódhatnak, ünnepekhez, eseményekhez, évfordulókhoz, de a feladatok tematizálhatóak is a megrendelő igényei szerint.

A játék-feladványok minden esetben humorosak és rövidek, ez 60 perc rendelkezésre álló idő esetében nagyjából 15 feladványt jelent és a feladatok között lesznek quiz kérdések is. Az ONLINE csapatépítő program során a csapatok feladata, hogy megtippeljék az adott feladatot melyik játékos fogja sikeresebben teljesíteni. Ezt azonban nemcsak a tippek leadásával teszik meg, hanem még CREDITET is kell feltenniük, annak megfelelően, hogy mennyire biztosak a tippjükben. A beajánlott creditet a fogadott játékos győzelme esetén a csapatok duplázhatják, vesztése esetén ők is elveszítik. Így egy humoros, izgalmas quiz játékkal és fogadásokkal egybekötött szórakoztató programot kapunk.

 

 

Létszám: 15 - 150 fő
Javasolt időkeret: 2 óra
Ajánlott helyszín: Bárhol megvalósítható ONLINE csapatépítő program

 

Az ONLINE csapatépítő program lebonyolítását profi stúdió háttérrel, professzionális online HD streaming megoldásokkal, (led fal, stage, több kamera, profi hang- és fénytechnika, greenbox) valósítjuk meg.

 

Ajánlatkéréshez kattintson az alábbi linkre.