Vadvízi evezés - csapatépítő élmény program

[2018. január 02. | 16:56:00]
A vadvízi evezés egy olyan csapatépítő program, mely kiválóan ötvözi az élményt, a kalandot, a kihívást a kikapcsolódással.

Ausztria-Salza

csapatépítés rafting Salza r4Közelebbi helyszínünk a Salza folyó Ausztriában, mely Budapesttől 410 km távolságra, mintegy 4,5 órás autóútra található. Itt általában kisebb (2 – 3 személyes) vadvízi kenukkal evezünk, mert a folyó átlagos erőssége a hat fokozatú skálán WW II-III+ közötti. Aki nem szereti a közeli hullámokat, annak a 6-8 személyes rafting hajókat javasoljuk. Ez kevésbé izgalmas, de mindenképpen „szárazabb” kalandot jelet! A túrák során - legyen az 6-8 személyes raft hajóban, vagy 2-3 személyes vadvízi kenuban - 6 utasonként legalább 1, de csoportonként minimum 2 túravezető kíséri a csapatot.

 

rafting Salza céges6

Természetesen ő mindíg "kormányos" szerepet tölt be, legyen az vadvízi kenu, vagy raft hajó. A Salza folyón a kezdők is nyugodtan vállalhatják a 2-3 személyes vadvízi kenukat, mert az első nap mindíg a könnyebb szakaszon evezünk és a félénkebb "utasok" túravezetőink hajóját is választhatják.

A normál túra időtartama 2-3 óra, attól függően, hogy a csoport milyen tapasztalt, illetve milyen a vízállás. A V.I.P túra esetében az vizen eltöltött idő akár 4-5 óra is lehet, de ezt mindíg a túrázók igényeihez és erőnlétéhez igazítjuk. A V.I.P túra lényege, hogy kis csoportban (8-15 fő) kényelmes tempóban evezünk a le folyón, a program közben többször megállunk és csapatépítő játékokat, illeteve feladatokat kell megoldaniuk a vizen, illetve a szárazföldön. Ebéd időben pedig egy gyönyörű helyen fogysztjuk el hideg uzsonnánkat.

 

 

Javasolt programjaink, melyek az általános árakat is tartalmazzák. A programok és szállások pontos leírása, átlinkelve a www.kanyon.hu honlapunkon tekinthető meg!

 

csapatepites_kotelpalya

Program megnevezés

Program ár

Salza kétnapos hétvégi program

21.900,- Ft / fő

Salza egynapos ízelítő program

12.500,- Ft / fő

Salza V.I.P program

28.900,- Ft / fő

Canyoning

19.000,- Ft / fő

 

 

Figyelem! Konkrét ajánlat esetén a programárak mindkét irányban akár 20 %-os értékben is etérhetnek!

 

 

Kiegészítő, fakultatív programok

 

 

Fakultatív program

Program ár

Lézerharc

12.500,- Ft / fő

High Rope kötélpark

12.500,- Ft / fő

Da Vinci kód nyomában

13.000,- Ft / fő

Mountainbike túra

3.500,- Ft / kerékpár

Kirándulások belépődíjai

1.200 - 7.000,- Ft / fő

 

 

Palfauban a Kanyon Aktív bázison kedvező áron tudunk többágyas szobákban szállást biztosítani, de számos kisebb panziót, valamint a Hotel Stiegenwirt*** szállodát is ajánljuk vendégeinknek.

 

Szállás megnevezés

Panzió

Szálloda

Ellátás

Reggeli

Reggeli

Szállás ára (Ft / fő / éj)

9.900,-

15.900 - 19.900,-