Cégbemutató - Kanyon Aktív Kft.

 

Cégnév                        Kanyon Aktív Kft.

Cím:                           1025 Budapest, Szépvölgyi út 52.

Telefon:                       (20) 9578-900

E-mail:                        kanyon@kanyon.hu

Adószám:                    12382387-2-41

Cégjegzékszám:           01 09 671506

 

A Kanyon Aktív Kft. több mint 15 éves szakmai múlttal rendelkezik a csapatépítő programok, outdoor tréningek és rendezvényszervezés területén. Programjaink nagy része outdoor jellegű, de indoor csapatépítő tréningek is találhatóak ajánlataink között.


Csapatépítő programjaink, illetve tréningjeink célja, hogy segítsen felfedezni, kifejleszteni és hasznosítani a cég munkatársai, számára azokat a képességeket, melyek a későbbiek folyamán segíteni fogják őket a csapatmunka hatékonyságának növelésében.

Programjainkon az előzetes igényfelmérésnek megfelelően különböző nehézségű feladatok találhatóak, ezeket kell a csapatoknak egymást segítve, vagy egymással versenyezve - de mindenképpen csapatmunkával - megoldaniuk. Nagyon fontos leszögeznünk, célunk, hogy azt bizonyítsuk be, mire képes a csapat együtt, ezért a feladatokat mindig úgy állítjuk össze, hogy minden résztvevő azt a tevékenységet vállalja magára, amiben a legjobbat tudja nyújtani, mert így tudja a csapatát is a legeredményesebben segíteni.

Minden embernél máshol található a komfort zónájának határa.  Az olyan jellegű feladatoknál, ami szükségessé teszi ezen határok átlépését, illetve tágítását, mindig azt tartjuk a szemünk előtt, hogy a résztvevő számára az a fontos, hogy lássa mire képes, ha sikerül áttörni azokon a korlátokon, melyekkel körülvette saját magát az évek során. Egy sikeres csapatépítő tréninget követően a résztvevők megtapasztalják a személyiségfejlődésüket, illetve azt, hogy a vélt, vagy valós korlátjaikat milyen könnyedén át tudják ugrani.

Számunkra az a legfontosabb, hogy ügyfeleink az elvárásaiknak megfelelő programot, illetve tréninget kaphassanak, ezért a programok előtt mindig javasolunk egy személyes találkozót és a programot követően is számítunk visszajelzéseikre. Elégedett ügyfeleink a legjobb referenciát jelentik számunkra!

Bízunk benne, hogy honlapunkon talál olyan csapatépítő program, vagy tréning javaslatot, mely iránt érdeklődik. A tervezett rendezvény pontos paraméterei alapján, kollégáink személyre szabott ajánlatot készítenek Önnek.

„Csak úgy lehet kitapasztalni a lehetőségek határait, ha átlendülünk rajtuk a lehetetlenbe.”     (Arthur Charles Clarke)