Rendezvényszervezés

 

A Kanyon Aktív Kft. több mint 15 éves fennállása alatt a vadvíz túrák mellett fontos szerepet kapott a céges csapatépítés, amellyel jelentős sikereket ért el magyar és külföldi cégeknél egyaránt. Ez az idő elég volt arra, hogy tapasztalatokat gyűjtsünk és igényeket mérjünk fel. A legtöbb cég szeretné, ha rendezvényeit (ide értve a csapatépítő tréningeket is) egy kézben tudhatná, ha a szervező cég ismerné igényeit, és stratégiáját.. Így merült fel a gondolat, hogy irodánk céges rendezvények szervezésével is foglalkozzon. Természetesen az új kihívásokhoz új partnereket és szolgáltatókat kerestünk, akik profi módon értenek az adott szakterülethez.

Egy komplex program, számos szakember összehangolt munkáját követeli meg, ettől lesz az ön számára készített rendezvény egyedi és testre szabott. Napjainkban nagyon kevés cég rendelkezik olyan szakember gárdával, hogy segítség nélkül meg tudjon szervezni és le tudjon vezényelni egy komplex rendezvényt.

 

Egyedi rendezvény - maradandó élmény

Napjainkban egy-egy céges rendezvény - amellett, hogy maradandó élményt nyújt - legalább olyan fontos szerepet játszik a cég életében, mint a reklám. Ezek sikere és színvonala nagymértékben emeli a cég értékét. Ezért tűztük ki célul a rendezvények maximális pontossággal és odafigyeléssel történő szervezését és lebonyolítását, ahogy ezt megrendelőink a csapatépítő tréningjeinken megszokhatták. Minden egyes rendezvény kihívás, melyet igyekszünk egyedi megoldásokkal maradandó élménnyé varázsolni. A megrendelő számára attól válik felejthetetlenné a céges esemény, ha a résztvevők évek múltán is pozitív élményként emlékeznek rá.

Rendezvény programjaink megtekintéséhez kérjük válasszon a bal oldali menüből!

Rendezvény programjaink: