Csapatépítő programok télen

 

Téli szünet vagy aktív programok...? Bár a tél sokakban a meleg szoba hangulatát idézi fel, céges programok, rendezvények esetében sem kell feltétlenül egy fűtött helyiségben (teremben) üldögélünk, hiszen számtalan outdoor lehetőség kínálkozik ezekben a hónapokban is. Önálló programként, külföldi síelések kiegészítőjeként élmény-, vagy csapatépítő jellegű, játékos outdoor programok lebonyolítását - akár sí programmal együtt - vállaljuk.

 

Outdoor csapatépítő programok a hó birodalmában

A természet téli hangulata, a csillogó hó, a lovas szán, a motoros szán, sí ügyességi trophy, az igluépítés, jégszobrászat, míg a bátrabbak számára a hórafting vagy a jégmászás új lehetőségeket kínál az outdoor élményprogramok palettáján. A résztvevők megtapasztalhatják, milyen egy hamisítatlan hótalpas túra, de közelebbről is megismerkedhetnek a szánhúzó kutyákkal. Ugyanakkor az aktív pihenésre, kikapcsolódásra vágyók számára is kiváló perspektívákkal kecsegtet téli kínálatunk. Programjaink otthonaként Nyugat-Európa modern síparadicsomai, a közeli Szlovákia hófödte lejtői, vagy Székelyföld mesés falvai egyaránt csalogatóan várják a természetkedvelő és aktív - incentive, vagy csapatépítő - programokra igényt tartó cégeket, akik a tél kínálta lehetőségeket sem kívánják elszalasztani.

 

Motorosszán túra

Elsősorban élményprogramként ajánljuk, melyet Szlovákiában Rozsnyó közelében tudunk megvalósítani. A túrán 13 db motorosszán áll az érdeklődők rendelkezésére, ebből 10 db kétszemélyes. Természetesen a program előtt a túrázók részletes oktatáson vesznek részt és ezután következhet csak a túra, mely 2-4, vagy akár 6 óra hosszú islehet. A motoros szánok vezetéséhez 18. betöltött életév és jogosítvány szükséges. Átlagos fizikai kondíció elegendő, de kezdők számára maximum 2 órás túrát javaslunk!

Létszám: 10-25 fő
Időtartam 1-2 nap
Helyszín: Szlovákia

 

Hótalpas túra

A téli túrázás egyik fontos kelléke a hótalp. Segítségével olyan helyekre is eljuthatunk, amelyek egyszerű túrabakancsban megközelíthetetlenek lennének magas hó esetén. A hótalpas túrázás titka a hótalp, mely nagyobb területen osztja el viselőjének súlyát, így magas hóban használata jelentősen megkönnyíti a túrázást. A hótalpak alján fémkarmok is találhatóak így azzal fagyos hó esetén is stabilan tudunk mozogni. A hótalpakat bármilyen cipőre rögzíteni lehet, de a túrázáshoz mindenképpen magas szárú vízhatlan bakancsot javasolunk. A hótalpas túrázás semmilyen előképzettséget nem igényel, használata rövid gyakorlás után könnyen elsajátítható. A túrákon minden résztvevő számára biztosítjuk a hótalpakat! A hótalpas túra során hasznos a túrabot, vagy síbot használata, mert a segítségével stabilabban lehet haladni a magas hóban. Szükség esetén túrabotot is tudunk biztosítani a résztvevők számára
A túravezetők természetesen mindenkinek segítenek a túra során és hasznos információkkal látják el a résztvevőket.

Létszám: 10-50 fő
Időtartam 1-2 nap
Helyszín: Szlovákia, Ausztria

 

A „snapsz” titkos receptje nyomában

snapsz nyomában

A résztvevők térképekkel, tájolókkal, GPS-szel felszerelkezve útnak indulnak a közeli település hangulatos utcáin. Céljuk megkeresni egy féltve őrzött recept titkát. „Kocsma-túrájukat” számos kaland kíséri majd, miközben a sikerhez vezető úton hangulatos hegyi kocsmákban elvegyülve bukkanhatnak fontos nyomokra. Az sem kizárt, hogy kandikamera rögzíti majd a tréfás jeleneteket, melyek megtekintésére – az „áldozatok” – legnagyobb meglepetésére a vacsora után kerülhet sor. Ám vigyázat, mindennek borsos ára van: a tradicionális táncok, és énekek ismerete fontos szerepet játszhat a sok nevetést és jó hangulatot ígérő játékban…

Létszám: 10-50 fő
Időtartam 1 nap
Helyszín: Szlovákia

 

Télen is megvalósítható outdoor csapatépítő programok

 

Honlapunkon szereplő csapatépítő programok közül sok téli körülmények között is lebonyolítható, ugyanis ezek választható helyszínei különböző szállodákban, rendezvény termekben lehetnek, így a résztvevők nincsenek kitéve az időjárás viszontagságainak. Őszi, téli időpontokra javasolt csapatépítő programjaink:

Indoor csapatépítő programok

 

Ajánlatkéréshez kérjük kattintson az alábbi linkre.