Csapatépítő indoor programok és tréningek

 

Az indoor csapatépítő programok kitűnő alternatívát kínálnak a téli vagy esős időszakra, hiszen a résztvevőket nem fenyegeti a rossz időjárás. Ugyanakkor vállalati rendezvények, konferenciák kedvelt kiegészítőjeként is megállja a helyét, mivel az indoor csapatépítő feladatok felfrissítik a résztvevőket, emellett pedig rendkívül hatékony csapatépítő elemeket is tartalmaznak. A szokásos csapatépítő tréning gyakorlatoktól kezdve a bonyolultabb társas-és szerepjátékokig az előzetes igényfelmérésnek megfelelően rendkívül változatos lehetőségeket kínálunk indoor csapatépítő program palettánkban.


Indoor csapatépítő programjaink célja, hogy elősegítse a hatékony kommunikációt, az egyéniségek kibontakozását és a csapatok összekovácsolódását. Az aktív indoor élmény programok által, a résztvevők vidám hangulatban ismerhetik meg egymás és önmaguk rejtett képességeit, ezáltal a mindennapi munkájukban is könnyebben veszik fel az akadályokat. A programokon szerzett közös élmények erősítik az együttműködést és a kommunikációt.

Program ajánlatkéréshez kattintson az alábbi linkre.

 

Indoor csapatépítő tréningek

Indoor csapatépítő tréningek a kommunikáció elősegítésére készségek, képességek tovább fejlesztésére, valamint az új környezetbe való könnyebb beilleszkedés elősegítésére szolgálnak. Az indoor készségfejlesztő tréning gyakorlatok során a résztvevők olyan szituációkban tehetik próbára magukat, amelyek az egyéniségek kibontakozását képességeik jobb megismerését segítik elő.

Az indoor csapatépítő tréning során is alkalmazzuk a tapasztalati tanulás módszertanát. A csapat együtt, vagy kisebb egységekben olyan feladatokat old meg, melyek nemcsak izgalmasak és kihívóak, de modellezik is azokat a helyzeteket, melyekkel munkahelyükön szembesülnek a résztvevők.

Indoor tréning programjaink:

Változásvezetés tréning

Vezető fejlesztés tréning

Prezentációs tréning

Kompetencia és attitűd fejlesztő tréningek

 

Csapatépítő indoor programok és tréningek főbb jellemzői:

  • Kommunikáció fejlesztés
  • Hatékonyabb együttműködés
  • Időgazdálkodás
  • Probléma megoldó képesség fejlesztése
  • Személyes kapcsolatok szorosabbá tétele

Csapatépítő indoor programjaink megtekintéséhez kérjük válasszon a bal oldali menüből!

Csapatépítő indoor programjaink:

    Indoor tréning ajánlatkéréshez kattintson az alábbi linkre.