Karitatív csapatépítés - Bábszínház

 

Karitatív csapatépítés, bábszínházÉlményalapú, karitatív program, mely társadalmi jelentős haszonnal is jár. Jó hangulatban, csoportosan teljesíthető feladatokkal szembesülnek a résztvevők, melynek során a közösen elvégzett munkán van a hangsúly, miközben karitatív jellegének köszönhetően feledhetetlen élményben részesíti a közreműködőket. Nem baj, ha nincs nagy szakértelem, a jó szándék a fontos!
A résztvevők nem csak egy komplett bábfalat ácsolnak össze, hanem a személyes kézügyességüket felhasználva, még a főszeplő bábokat is megalkotják, sőt ha időkeretük engedi, még egy rögtönzött bábelőadást tartanak a hiányt szenvedő gyerekeknek, személyesen megtanítva a lurkóknak a bábozás alapjait, hogy a későbbiekben már akár önállóan is gyakorolhassák újdonsült szórakozásukat.

A résztvevők kisebb csapatokat alkotnak, melyek külön-külön segítik elő az előadás színrevitelét. Mindez adott, azonban az már a csapatra van bízva, hogy az ismertetett alapszituációkba milyen csattanókat, „művészetet” csempésznek bele és hogyan bonyolítja a cselekményt.


Létszám:   
10 - 60 fő
Javasolt időkeret: 2 - 6 óra                  
Ajánlott helyszín: Előre egyeztetett helyszíneken

Csapatépítő karitatív programjaink megtekintéséhez kérjük válasszon a bal oldali menüből!

Csapatépítő karitatív programjaink:

    Ajánlatkéréshez kattintson az alábbi linkre.