Rendezvényszervezés - tematikus rendezvények

 

Céges rendezvények esetében a különböző koncepciók, témák lehetőséget nyújtanak, hogy rendezvény egyedi és különleges legyen, ezáltal a résztvevők számára különleges és maradandó élményt nyújtson. Az adott téma a rendezvény minden mozzanatát érintheti, kezdve a dekorációtól, a részvevők öltözetéig.

 

Csillagközi találkozások


Tematikus rendezvények - csillagközi találkozóSemmi nem klasszikusabb és aktuálisabb, mint a Star Wars filmsorozat. Miért ne lehetne egy céges party hivatalos légkörét megtörni és egy estére elveszni a Star Wars világában?

A helyszín kialakítása a lázadók bázisára emlékeztet. Mindenhol faládák, álcahálók, Star Wars makettek idézik a gonosszal szembeszálló lázadók bunkereit. A rendezvény különböző pontjain, vitrinekben Star Wars járművek makettjei láthatóak és természetesen szinte bárkit és bármit meg tudunk jeleníteni a 3 D-ben a Star Wars világából.

Rendezvényszervezés - tematikus programokAkár dekorációnak, akár programnak remek a LEGO mozaik készítése. Aki inkább beszélget, mint táncol, annak ajánljuk az 1x1-es LEGO kockákból készíthető mozaikot, mely valamelyik ismert Star Wars karaktert fogja ábrázolni.

A Star Wars 7. részében láthattuk, hogy a már nem működő járművek alkatrészeit hasznosítják újra. Ennek a koncepciónak mentén a vendégek kipróbálhatják az újrahasznosított elemekből készült játékokat, valamint ügyességi és logikai játékokkal tehetik próbára magukat.

A helyszínen fotósarkot alakítunk ki. Itt lehet képet készíteni Dart Vaderrel, R2D2-vel, vagy más ismert szereplőkkel, akik a rendezvény programjában is aktívan részt vesznek.

A karácsonyi party zenei hátteréhez igény esetén zenekart biztosítunk. A buli hangulathoz szükséges számokon kívül meglepetésként talán még a Star Wars klasszikus zenéi is felcsendülnek időnként.

 

Ajánlott létszám: 300 - 1000  fő
Javasolt időkeret: 6-8 óra

 

 

 

A jövő karácsonya


jovo karacsonya tematikus rendezvenyEbben a koncepcióban high-tech környezetbe, egy időutazásra invitáljuk a vendégeket, a nem is olyan távoli jövőbe, ahol átélhetik, milyen is lehet a karácsony pár évtized múlva, illetve hogy a technika hogyan szolgálhatja a szórakozást.

A koncepcióhoz illően nem használunk papír alapú dekorációt; a hangulatot vetítéssel, plazmatévékkel és LED - falakkal teremtjük meg. Karácsonyfát sem állítunk, ennek helyét egy virtuális fenyő veszi át, amit projektorral vetítünk ki.

A vendégekre vár az a feladat, hogy a helyszín területén elrejtett QR kódokat megtalálják és a fenyő érzékelőjéhez tartsák. Így lesz a fenyőből szép lassan karácsonyfa.

Rendezvényszervezés - teamtikus rendezvényekA buli zenés része sem lesz hagyományos, mindenki saját fülhallgatót kap, így úgynevezett silent disco-ban lehet táncolni.

Egyéb programokként XBOX vagy Wii játékokkal is játszhatnak a résztvevők, hiszen ezek nem csak gyerekeknek, hanem felnőtteknek is nagy élményt nyújtanak. Tánc szimulátor a táncos lábúaknak, számítógépes frizuratervezés és aurafotózás vagy asztrológus a hölgyeknek.

 

Ajánlott létszám: 300 - 1000  fő
Javasolt időkeret: 6-8 óra

 

 

 

Mission XMAS


Rendezvények - Tematikus programokEzen a karácsonyi party-n - cseppet sem hagyományosan - szórakozásukról maguk résztvevők fognak gondoskodni... Vacsora után a résztvevők kisebb küldetéseket hajtanak végre csapatokra osztva. Így szerezhetik - meg játékos módon összedolgozva csapattársaikkal és a többiekkel versengve - az est további kellékeit, például a borokat, koktélkuponokat, DJ pultot.

A hangulatot megfelelő dekorációval is lehet fokozni. Vacsora alatt a küldetésre utaló óriás képek díszítik a termet, azonban mire a résztvevők visszaérnek már karácsonyi hangulatot idéző dekoráció várja őket. Így érezhetik: a küldetés sikerrel járt!

Rendezvények - Tematikus programokA küldetés során végrehajtott csapatépítő játékokat szabadon lehet összeállítani: a csapatok kvíz kérdésekben mérhetik össze a tudásukat, a borokat őrző „trezor” számkombinációját is csak rejtvények megfejtésével szerezhetik meg. Remek program lehet a csoportban való kisfilmforgatás, amihez csak egy kamerát és vicces kellékeket adunk-ahhoz, hogy a többiektől érdekesebb/viccesebb forgatókönyvet állítsanak össze, nagy kreativitásra van szükség.
Az est további részében több alternatív program szervezhető: pókerverseny, pálinka-felismerés vagy mivel egy jó ügynöknek jó autó jár, ezért autóverseny szimulátor is különleges színfoltja lehet az estének.

 

Ajánlott létszám: 300 - 1000  fő
Javasolt időkeret: 6-8 óra

 

 

Cuba Libre


Rendezvények - Tematikus programokA koncepció egy kubai, latinos party-t takar, laza és felszabadult hangulatot kialakítva. Örömzene, forró ritmusok, táncosnők, szivarozó férfiak. ilyen a karibi térség decemberben is! Itt minden az élet élvezetéről szól.

A karácsonyi party helyszínének dekorja is ezt a hangulatot tükrözi: meleg fények, havannai utcakép vászonra vetítve, de karácsony miatt felállításra kerül egy kubai karácsonyfa is: hagyományos díszek helyett lime-mal, banánokkal és szivarokkal díszítve.

Az est táncos részébe salsa táncbemutató vezet be, amit táncoktatás követ, Rendezvények - Tematikus programokígy a latin zenekar ritmusos  zenéihez mindenkinek megjön a kedve és senki nem érzi úgy, hogy nem tud táncolni.

Kiváló kiegészítője lehet az estnek egy koktél-show, ahol ügyes kezű mixerek keverik a Mojitókat és a Cuba Libre-ket. Emellett Kuba védjegyének számító rumot szakember mutatja be a vendégeknek, rumkóstolóval összekötve. Mindezek mellett a szivarsarok és a kaszinó elmaradhatatlan része a partynak.. Érdekes szórakozás lehet egy nyári hangulatot idéző szörf szimulátor. Ki mennyi ideig képes a deszkán maradni?

 

Ajánlott létszám: 300 - 1000  fő
Javasolt időkeret: 6-8 óra

 

 

Retro hangulatban


Rendezvényszervezés - tematikus programokMi is jellemzi a retro stílust a Beatles-es táskákon, a rock and roll-on és azon a bizonyos jampi életérzésen túl?

Bizonyára sokunkban ott élnek a korábbi korok népszerű járgányai, a retro diszkók menő világa és slágerei, a sportok, amelyeket szüleink, nagyszüleink űztek. És ki emlékszik még arra, hogyan néztek ki az első számítógépes játékok?

Itt az idő, hogy utazzunk az időben és újraéljük mindazt, amit ma retronak nevezünk: Rubik kocka, jelmezes karaoke, gombfoci és csocsó vagy játék egy Commodore64-en.
A retro party kialakítása rugalmasan történik:  program tartalmazhat táncversenyt, jelmezversenyt, retroActivityt vagy Retro Design Center bemutatót is.

Az est folyamán mindenki elengedheti magát és szabadon belefeledkezhet a retro életérzésbe.

Csőnadrág vagy banánszoknya nélkül tilos a belépés!

 

Ajánlott létszám: 100 - 500  fő
Javasolt időkeret: 6-8 óra

Rendezvény programjaink megtekintéséhez kérjük válasszon a bal oldali menüből!

Rendezvény programjaink: