Indoor csapatépítő program - Interaktív krimi

 

Az interaktív krimi kifejezés alatt kimondottan csapatépítésre kifejlesztett nyomozós játékot értünk, melyben a résztvevők csapatalakítás után szerepeket játszanak, “színházi” helyzetekben nyomoznak a gyilkos után, tárják fel az összefüggéseket és győzik meg csapattársaikat igazukról vagy épp annak ellenkezőjéről. A program nemcsak azoknak való, akik aktívak szeretnek lenni ilyen helyzetekben, hanem azoknak is, akik a csendes szemlélő szerepét választják a csapatokon belül – mellesleg sokszor ők adják a történetek briliáns megfejtéseit is. Mivel nyomozásról és játékról van szó, a cél: elkapni és bebizonyítani ki illetve kik a tettesek, a jókat szabadlábra helyezni, a bűnösöket pedig dutyiba juttatni – nem pedig fordítva!

 

Péntek 13. - mozgalmas interaktív csapatépítő nyomozás

Szeretett volna már belebújni Columbo bőrébe, hogy megtudja milyen lehet egy vérbeli nyomozó élete? Vagy inkább egy ártatlanul vádolt ember védelmére kelne, mint Petrocelli? Szeretné megismerni milyen érzés, mikor egy esküdtszékben Ön az egyik, akinek döntenie kell életről és halálról? Vagy szívesen szemlélné, amint mások játszanak? Szeretné meggyőzni csapattársát igazáról? Szeretné kipróbálni milyen kompromisszumra képes egy ügy érdekében? Próbálja ki! Öné a főszerep!

Főbb dramaturgiai elemek:

 • A nézők rendőri szerepekbe bújva bonyolítják le a kihallgatásokat
 • Információk kutatása és feltárása
 • Többszöri „belső” szavazáson alapuló döntések
 • Ügyész/ügyvéd szerepében bírósági kihallgatás
 • Esküdtszék a kevésbé aktív csapattagok segítségével

 

Létszám: maximum 100 fő
Javasolt időkeret: 2-3 óra
Ajánlott helyszín: előre egyeztetett indoor helyszínen

 

 

Egy modell rejtélyes halála - interaktív rekonstrukciós nyomozás a múltban

A csapatok és detektívjeik ezúttal egy divatbemutatóra csöppennek és egy modell gyilkosa után nyomoznak. A játékot egyfajta krimiben tudós kvízjátékkal nehezítettük, de ígérjük, hogy a "leggyengébb láncszemnek" is lesz esélye "forró nyomon" folytatni a kutatást.

Főbb dramaturgiai elemek:

 • Krimiben tudós kvízjátékok - természetesen információkért
 • Rendőrségi kihallgatás rendőri szerepekben
 • A felvezetés “színházi” jelenetekben történik
 • Választható színházi jelenetek, melyek a szereplők múltját tárják fel

A gyilkosság - csapatonkénti - rekonstrukciója, melyet színészeink improvizálnak - igen érdekes mind a csapatnak, mind pedig az ellenfeleknek: látják egymás megfejtéseit és fergeteges "színházi” szórakozásban van részük.

 

Létszám: maximum 100 fő
Javasolt időkeret: 2 óra
Ajánlott helyszín: előre egyeztetett indoor helyszínen

 

 

Indoor csapatépítés - interaktív produkciók

 

Meghökkentő esték

A népszerű “Beugró” c. műsor sikerén felbuzdulva mi egy egyedi, csapatjátékkal fűszerezett improvizációs műsort alkottunk, melyen kortól, nemtől és foglalkozástól függetlenül bárki szórakozni tud. A játékvezető megad egy tetszőleges felvezetést a színészeknek és az asztaloknál ülő csapatoknak, ám a felvezetés után a történetet az asztaltársaságoknak jelenetről-jelenetre folytatniuk kell. A felvezetés lehet általunk vagy a Megrendelő által kitalált story is. Az első asztaltársaság kitalált folytatását megjelenítik a színészek a vendégek szeme láttára -, azonban a történet újabb folytatását a következő asztal teszi meg! A játékba érdekességként és plusz szórakoztató elemként bevetünk néhány speciális kelléket és szócsoport is, így garantáltan egyedi történetek születnek, az asztaltársaságok pedig egymással versenyezve, vagy akár egymás orra alá borsot törve eszelhetik ki a lehetetlenebbnél lehetetlenebb fordulatokat -, és nevethetnek saját fantáziájuk végtelen határain!

 

Létszám: maximum 150 fő
Javasolt időkeret: 1-1,5 óra
Ajánlott helyszín: előre egyeztetett indoor helyszínen

 

 

Kalóz Party

Ez a színes és érdekes rendezvény nemcsak a témája miatt népszerű a vendégek körében. Olyan kuriózumokat és ötleteket építettünk a programba, mely egyfajta kulturális missziót is folytat a témában, azaz a játék során a kalóz történelem, nyelvezet- és élet- tényleges világába repítjük a résztvevőket, akik így sokkal több értéket kapnak, mint amire talán első hallásra számítanak – amellett, hogy humoros szellemi-, ügyességi- és bátorság próbáknak tesszük ki őket.

Az állomásokat tetszőleges sorrendben lehet látogatni, tetszőleges mennyiségben lehet játszani és nem kell senkinek mindet teljesítenie –, így igen nagy szabadságot tudunk adni a résztvevőknek, hiszen egyedül az összegyűjtött pontok mennyisége fog számítani társaságonként. Kuriózum még, hogy a program igazi unfair party, így portyázó kalózok időnként megjelenve nehezítik a résztvevők dolgát.

Az alábbi aktivitások valósíthatóak meg:

 • Megfigyelés a lényeg: kalózok színész jelenete
 • Kid Kapitány csontjainak összeillesztése
 • Tengerész csomók kötözése
 • Mered vagy nem mered??
 • kalóznők tánca
 • Lopott kincsek parádéja Mary Reed-del
 • Szerencsejáték: védd magad sarok!
 • Szkander party unfair
 • Fotó sarok
 • Szabadulás a dutyiból
 • Kampókéz és a grog balladája

 

Létszám: maximum 150 fő
Javasolt időkeret: Egyeztetés szerint
Ajánlott helyszín: előre egyeztetett indoor helyszínen
Technikai igény: Laptop, kihangosítás, mikrofon

Csapatépítő indoor programjaink megtekintéséhez kérjük válasszon a bal oldali menüből!

Csapatépítő indoor programjaink:

  Ajánlatkéréshez kattintson az alábbi linkre.