Indoor csapatépítő program - Visszatekintés a múltba

 

A résztvevők az indoor csapatépítő program során az elmúlt évek eseményeinek felelevenítésére vállalkoznak, oly módon, hogy kisebb csapatokat alkotva maguk dönthetik el, hogy ki melyik, a cég számára fontos és feledhetetlen pillanatot szeretné bemutatni. Célszerű a csapatok kialakításánál figyelembe venni, hogy minden csoportban szükséges legalább egy olyan résztvevő, aki jelen volt egy-egy nevezetes eseményen. A tablók elkészítéséhez szükséges alapinstrukciókat – akár egy fénykép, vagy egy szerződés, esetleg egy elismerő díj - előzetesen a cég képviselői állítják össze. A kisebb csapatok a blokk folyamán külön-külön tevékenykednek egy-egy emlék megjelenítésén, ám a végső cél egy közös produkció, mely kisebb egységekből tevődik össze.
A tablók elkészítéshez szükséges kellékek adottak, ám hogy mit hoznak ki belőle a résztvevők, hogyan és milyen összefüggésben jelenítik meg az emlékezetes pillanatokat, és főként hogyan tudják mindezt összekapcsolni egyetlen alkotássá, azt már az ő kreativitásukra van bízva. A csapatok maguk döntik el, hogy a rendelkezésre álló idő betartása végett hogyan osszák fel a funkciókat maguk között. 
Igény és egyeztetés szerint: miután elkészültek a tablók minden társulat azonos számú zsűritagot delegál, akik különböző kategóriák alapján értékelik majd az alkotásokat. A pontszámok mellett indoklással is kell szolgálniuk döntésüket illetően. A bemutatás során minden résztvevő átélheti a közösen eltöltött, jó néhány év nevezetes pillanatait.

 

Létszám:                           
8 - 60 fő
Javasolt időkeret: 2-5 óra                                                           
Ajánlott helyszín: Bárhol megvalósítható program

Csapatépítő indoor programjaink megtekintéséhez kérjük válasszon a bal oldali menüből!

Ajánlatkéréshez kattintson az alábbi linkre.