Outdoor csapatépítő program - Expedíció

 

Expedíció, outdoor csapatépítésNem szokványos, tervezett sémákra épülő csapatépítő program. Folyamatos csapat döntéseket követel a küldetés és döntéseiknek következményeik vannak: ha nem találja meg a vacsorának valót a csapat, éhesen fekszenek le, ha nem szereznek fegyvereket, halomra lövik őket a „vademberek”, ha nem építenek menedéket, az eső ébresztheti őket. A csapat írja a forgatókönyvet!

A csapatépítő program kezdetén a résztvevők különböző indulási pontokban információt kapnak az elérendő bázisokról. Amennyiben ezt megtalálják, pótlólagos erőforrásokhoz jutnak.(Pl.: adó-vevő, GPS, térképrészletek, stb.) Ezek segítségével kell a csapatoknak találkoznia az erdő egy általuk meghatározott pontján. Miután egyesülnek a csapatok, szövevényes és hiányos információk birtokába jutnak. A jó csapatmunkát igénylő megfejtés kijelöli az utat a további kihívásokhoz, amely lehet sziklafalról való ereszkedés, mászás, vízi átkelés saját készítésű tutajjal, vagy valamilyen konstrukciós feladat végrehajtását követően tudják megszerezni a totem egy-egy darabját.

A kaland hamarabb elkezdődik, mint azt a résztvevők gondolnák. Rövid felvezető után a "vadonban" találja magát a csapat. A küldetésük az, hogy összerakják a területet őrző totem darabjait, amelyet gonosz erők szétszórtak. Több kisebb egységre tagolódnak. A feladat értelmezése során kiderül, hogy a feladatok sikeres megoldásához a csapatoknak együtt kell működniük.

 

Létszám:              
10-40 fő
Javasolt időkeret: 1 nap                                                                          
Ajánlott helyszín: Mátra, Bakony, Várgesztes

Csapatépítő outdoor programjaink megtekintéséhez kérjük válasszon a bal oldali menüből!

 

Ajánlatkéréshez kattintson az alábbi linkre.