Outdoor csapatépítő program - Gasztronómiai párbaj

 

gasztronómiai párbaj, csapatépítő outdoor programA csapatépítő program kezdetén a résztvevőkből több csoportot alkotunk, melyeknek később különböző funkciókat kell betölteniük, így minden résztvevő megtalálhatja azt a tevékenységet, amit a legjobban szeret. Míg a csapat egyik része nekikezd a már odakészített alapanyagokból az étel elkészítéséhez, addig a többiek kisebb kihívásokkal, feladatokkal találkozhatnak. Sikeres teljesítésük eredményeként egyre több alapanyag, kellék, illetve recept-részlet kerül a résztvevők birtokába. Lesznek, akik a próbatételek eredményeképpen különböző alapanyagokkal, fűszerekkel, egyéb kiegészítő tevékenységgel támogatják a közös projektet, és lesznek szakácsok, akik a főzéssel lesznek elfoglalva és lesz olyan csapat akinek a feladata a legalkalmasabb tűzhely elkészítése.

A közös csapatépítő főző program eredményeként különböző ínycsiklandozó magyar ételek készülhetnek attól függően, hogy a receptek részletei megfelelő variációban kerültek összeillesztésre.


Az ételek elkészülését követően tábortűz mellett fogyaszthatják el a finom alkotásokat, s közben egy interaktív beszélgetés keretében felidézhetik a nap eseményeit.

 

Létszám:              
6- 80 fő
Javasolt időkeret: 3 - 8 óra                                                                    
Ajánlott helyszín: Előre egyeztetett szabad területen megvalósítható

Csapatépítő outdoor programjaink megtekintéséhez kérjük válasszon a bal oldali menüből!

Csapatépítő outdoor programjaink:

    Ajánlatkéréshez kattintson az alábbi linkre.