Outdoor csapatépítő program - Trophy

 

csapatepito trening trophy

Rendkívül izgalmas, extrém csapatépítő feladatokat is tartalmazó verseny, mely úgy építkezik, hogy az utolsó pillanatig változhat a végső sorrend.

Ebben a csapatépítő programban nagyon sokféle (általában ügyességi) kihívás során mérkőznek meg a 8-10 fős csapatok, hogy magukénak mondhassák a győzelmet. Az első blokk a szárazföldön zajlik, a második vízhez kötődik. Elképzelhető, hogy a verseny helyszínei között kerékpárral közlekednek a csapatok.

Lehetséges gyakorlatok az első blokkban:

  • Átkelés a kuloáron
  • Sziklamászás
  • Ügyességi gyakorlatok
  • Barlang mélyén
  • Íjászat
  • Katapult csata


Második blokk feladatai:

Hajózási verseny: A csapatok egy vízi versenyen vesznek részt. Ennek első fordulójában a rendelkezésre álló erőforrásból (virtuális pénz), a lehető legolcsóbban kell megépíteniük egy hajót. Megvásárolják a szükséges felszereléseket, és elkészítik a hajót. A következő fordulóban ezzel a hajóval fognak vízre szállni, és versenyezni a többi csapat egységével. Így azért a takarékoskodással is takarékoskodni kell.

Rendkívül izgalmas, extrém csapatépítő feladatokat is tartalmazó vetélkedő, mely úgy építkezik, hogy az utolsó pillanatig változhat a végső sorrend.

 

Létszám:              
15 - 50 fő
Javasolt időkeret: 1 nap                                                                  
Ajánlott helyszín: Tisza-tó, Várgesztes

 

Csapatépítő outdoor programjaink megtekintéséhez kérjük válasszon a bal oldali menüből!

 

Ajánlatkéréshez kattintson az alábbi linkre.