Outdoor csapatépítő program - Sportágválasztó

 

A nevéből adódóan, ebben a megmérettetésben nem csak céltalan vándorlásról van szó. Ez a csapatépítő program az indulási (ami többnyire a megrendelő cég székhelye vagy irodája) és a végcél (mely lehet a rendezvénynek helyszínt biztosító szálloda) közötti utazás időtartamát teszi  izgalmassá és tartalmassá. A résztvevők a régi bölcselet szerint járják végig útjukat, mely szerint „az út a fontos, nem a megérkezés"! Egy biztos, sportruházat erősen javasolt az út folyamán a folyamatos élményekhez!

A csapatépítő program során hagyományos vagy akár extrémebb sportágakat űzhetnek vagy ismerhetnek meg, egyelőre még titkos útvonalukat követve. A sportágakat előzetesen legyeztetjük és ezek lehetnek bármilyen programok ( golf, gokart, foci, vitorlázás, kosárlabda, evezés vagy akár extrémebb, mint például bungee jumping, ejtőernyőzés, versenyautózás/motorozás, sárkányhajó, hegymászás vagy akár egyszerű darts, pingpong, horgászat, csaknem bármely sport) lehetnek, így remélhetőleg, mindenki az érdeklődésének legmegfelelőbb sporttevékenységet választhatja!

Hogy miként juthatnak a résztvevők a megfelelő helyszínekhez, az már a csapatokra van bízva. Az viszont garantált, hogy mivel „semmi sincs ingyen”, így szinte biztos, hogy mindenért meg kell küzdeniük az újdonsült sportolóknak, egy-egy logikai vagy akár fizikai kihívásokat is tartogató feltétel során, hogy a továbbjutáshoz létfontosságú információkhoz hozzájuthassanak.

 

Létszám:               
10 - 200 fő
Javasolt időkeret:      
3 óra - 2 nap                                                                         
Ajánlott helyszín: Bármely előre egyeztett helyszínen megvalósítható

Csapatépítő outdoor programjaink megtekintéséhez kérjük válasszon a bal oldali menüből!

Csapatépítő outdoor programjaink:

    Ajánlatkéréshez kattintson az alábbi linkre.