Csapatépítő program - Főzőverseny

 

A közös csapatépítő főző program kitűnő lehetőséget terem arra, hogy egy gasztronómiai élményprogramon keresztül még közelebb kerüljenek a résztvevők.

Meglepő módon a csapatépítő főzés komolyabb kihívást jelent a résztvevőknek, mint például egy magas kötéltechnikai pálya. Mivel sokan úgy gondolják, ők nem is tudnak főzni, előítéletekkel rendelkeznek a konyhai munkáról és legszívesebben elzárkóznának a feladattól. Mégis, valahogy a végeredmény mindig nagyszerű lesz és a siker, amelyet az „ételvadászatból” visszatért csapattagok elismerése jelent, hihetetlen sikerélményt nyújt a konyhai munkával foglalatoskodó résztvevőknek.

 

Kiknek ajánljuk a főzőverseny programot?

Ahogy a fentiekből is kiderült, nem feltétlen olyan csoportoknak, akik tudnak főzni. A főzésben a Chef segítségére lesz a résztvevőknek, ha esetleg elakadnának. Olyan cégeknek, vállalatoknak ajánljuk ezt a programot, akik szeretnék, ha vezetőik jobban tudnák kezelni és irányítani a csoporttagok érzelmi megnyilvánulásait. A változások bevezetése, új szervezeti magatartás és új döntések elfogadtatása sokszor ellenállásba ütközik.
A változások többnyire negatív hatásúak, leginkább félelmet, negatív asszociációkat váltanak ki. Ezek kezelésében nyújtunk segítséget és mutatunk megoldási lehetőségeket, kommunikációs technikákat.

 

 

Létszám:              
15 - 80 fő
Javasolt időkeret: 3-4 óra
Ajánlott helyszín: Budapesti helyszíneken

Csapatépítő élmény programjaink megtekintéséhez kérjük válasszon a bal oldali menüből!

 

    Ajánlatkéréshez kattintson az alábbi linkre.