Csapatépítő program - Military program

 

Egyedi és különleges csapatépítő program, mely során a résztvevők egy időutazáson vehetnek részt és kipróbálhatják a Magyar Honvédségben is rendszeresített lánctalpas és gumikerekes monstrumokat. Egyszerűnek tűnik, de annál nehezebb két botkormánnyal irányítani egy közel 30 tonnás gépet….

Az érdekes katonai járművek vezetésén kívül a következő kihívásokkal színesíthetjük a csapatépítő élményprogramot:

  • Katonai közelharcoktatás és bemutató
  • Lövészet légpuskával
  • Terepjáró vezetés
  • Quad és terep buggy vezetés
  • Paintball, airsoft, vagy lasaertag küzdelem

Egésznapos program esetén az ebéd gulyás ágyúban készül és tábori hangulatban, hagyományos katonai sátrakban lehet elfogyasztani.

A csapatépítő élmény program során vezethető katonai járművek:

 

Csapatépítő élmény program, tankvezetés, T59 harckocsiT 59-es harckocsi

A harckocsi a II. Világháborúban legendássá vált - az orosz hadseregben rendszeresített - T-34-es típus továbbfejlesztett változata. Páncélvastagsága 15-50 mm, motor teljesítménye 580 LE, 40.000 ccm!, súlya 27 t, terepen 60 km/h sebesség elérésére is képes.
Ez a harckocsi jelenleg is számos fejlődő ország hadseregében van rendszeresítve.

 

Csapatépítő élmény program, Tankvezetés BMP1BMP-VPV gyalogsági harcjármű

A BMP1 harcjárművet a múl század 60-as éveiben fejlesztették ki és alapvető felhasználási területe a gyalogsági lövészek biztonságos körülmények közötti szállítása volt. Belsejében 8 fegyveres lövész tartózkodhat a 3 kezelőszemélyzet mellett. A VPV változat ennek a típusnak a harctéri műszaki mentésre kialakított variációja. Műszaki paraméterek: 300 LE, 20.000 ccm, súlya 17 t, maximális sebesség kb. 60 km/h.

 

Military program, BRDM2 MaljutkaBRDM2

A BRDM-1 tovább fejlesztett változata, egy úszóképes páncélozott felderítő jármű, mely négykerék hajtással rendelkezik, valamint speciális ”mankókerekei” révén terepmászó képessége szinte megközelíti a lánctalpas járművekét. Páncélzata 15 mm, súlya 7 t, motorja 180 LE-s és műúton akár 100 km/h sebesség elérése is képes.

 


Military program, Ural teherautóUral teherautó

Az Ural–4320 egy általános célú, 6×6 hajtásképletű tehergépkocsi, amelyet a Szovjetunióban elsősorban katonai feladatokra fejlesztettek ki. Könnyű javíthatósága és karbantartása, valamint jó terep képességei miatt máig is népszerű teherszállító eszköz. Teljesítménye 220 LE, a fent felsorolt járművektől eltérően benzines kialakítású! Súlya 8 t, maximális sebessége 80 km/h.

 

Létszám: 15 - 100 fő
Javasolt időkeret: fél – 1 nap
Javasolt helyszín:

Pest megye, Balaton - felvidék

Csapatépítő élmény programjaink megtekintéséhez kérjük válasszon a bal oldali menüből!

 

Ajánlatkéréshez kérjük kattintson a linkre!