Csapatépítő program - Kaland Rally

 

Kaland rally csapatépítő élmény programA résztvevők a csapatépítő programot megelőző napon rejtélyes e-mail üzenetet kapnak, melyben egy érdekes és izgalmas expedícióra invitálják őket. A meghívóból ugyan nem derül ki, hogy milyen feladatok várnak rájuk és pontosan hova is utaznak, azonban megtudhatják, hogy az indulásra kitűzött napon merre is vegyék az irányt. Ennél persze kicsit több információt kapnak, de éppen csak annyít, mellyel az egyik feladat helyszínre eljuthatnak. A csapatok azonos, vagy különböző útvonalakon indulhatnak a céljuk felé.
Kalandos útjuk során különféle feladatokat kell majd megoldaniuk, ezek sikerétől függ, hogy megtudják, hol lesz a csapatépítő program következő  állomása..
Útközben egyre több információ kerül a birtokukba, helyenként lehet, hogy egy rejtélyes sms, vagy egy telefonfülke adja meg a következő instrukciót, de az sem kizárt, hogy egy szendvicsbe rejtett titkos üzenet várja a gyanútlan résztvevőket. Az információ morzsák fogják elvezetni őket a végcéljukhoz.

 

Létszám:

10 - 50 fő

Javasolt időkeret:

4 óra - 1 nap

Ajánlott helyszíneink:

Bármely előre egyeztetett útvonalon előkészíthető

Csapatépítő élmény programjaink megtekintéséhez kérjük válasszon a bal oldali menüből!

 

Ajánlatkéréshez kattintson az alábbi linkre.