Csapatépítő program - Kocsma tor-túra

 

Kocsma tor-tura csapatépítő outdoor programCsapatépítő programunk egy különleges módját kínálja a városnézésnek. A résztvevők váratlan fordulatokkal, szokatlan szituációval találkozhatnak majd a program során, melyek megéléséhez együttműködésre, megfelelő kommunikációra és nem utolsó sorban egymás segítésére lesz szükség nagy szükségük a csapatokon belül. A résztvevők célja, hogy megkeressék egy féltve őrzött recept titkát, miközben hangulatos helyi kocsmákban, a törzsvendégek között elvegyülve bukkanhatnak fontos nyomokra. Nyomozásukra vaktérkép, megsárgult réginek tűnő fénykép, GPS, tájoló vagy egy-egy rejtélyes üzenet alapján indulnak el a kijelölt nyomon...
A csapatépítő program során a résztvevők különböző stílusú vendéglátó egységeket kereshetnek fel. Lehet köztük retro bár, Irish Pub, magyaros vendéglő, kávé- vagy teaház is, melyek egyikében végül is a titkos receptúra alapján elkészítik saját snapsz koktéljukat is a méltó beteljesüléshez.


Nem kizárt, hogy kalandos útjukat, tréfás jeleneteiket egy kíváncsi, de diszkrét kamera is rögzíti majd és az „áldozatok” legnagyobb meglepetésére az esti vacsora idejében, meglepetésszerűen vászonra kerülhetnek a nap látványosabb pillanatai és a legviccesebb szereplői is.

 

Létszám:    6 - 80 fő
Javasolt időkeret: 3 - 5 óra
Ajánlott helyszín: Budapesten, vagy nagyobb városokbanCsapatépítő élmény programjaink megtekintéséhez kérjük válasszon a bal oldali menüből!

 

Ajánlatkéréshez kattintson az alábbi linkre.